Perşembe - Haziran 20, 2019

STEP, Türkiye’nin “En iyi Satış Gelişim Programı” Seçildi

Türkiye’nin “En iyi Satış Gelişim Programı” ödülü, Bayer Türk Tüketici Sağlığı Satış ve Yetkinlik Gelişim Programı “STEP”in oldu.

Zoom image

TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği tarafından kurumsal eğitim ve gelişim alanında yapılan yatırım ve çalışmaları desteklemek; bu anlamda yaratılan değerleri ve önemli katkıları paylaşmak amacıyla düzenlenen “Öğrenme ve Gelişim Ödülleri” sahiplerini buldu.

Öğrenme gelişim alanında uzmanlık ve deneyim sahibi olan profesyoneller, danışmanlar ve akademisyenlerden oluşan 30 jüri üyesinin yaptığı değerlendirme sonucunda Bayer Türk Tüketici Sağlığı Satış ve Yetkinlik Gelişim Programı STEP; “Yılın En İyi Satış Gelişim Programı” kategorisinde birinci seçildi ve Golden Awards ile ödüllendirildi. Ödülü; STEP’in tasarlanması ve hayata geçirilmesinden sorumlu olan Tüketici Sağlığı Saha Eğitim Müdürü Mustafa Kodaz, Satış Operasyon Müdürü Erman Akpınar ve Satış Direktörü Erdem Kumcu aldı.

STEP’in mobil uygulaması STEPMobil; 2019 Yılında Sales Network tarafından verilen “Saha Satış ve Eğitim alanında “Yılın En İyi Teknoloji Uygulaması” kategorisinde Best of Sales Awards ödülünün de sahibi olmuştu.

“STEP” Nedir?
1996 yılında tüm saha satış ekibinin potansiyeline ve performansına odaklanarak eğitimlerin kişiye özel ve güçlü/gelişim alanlarını gözeterek ölçülebilir, gözlemlenebilir ve geliştirilebilir yetkinlikler çerçevesinde uygulanmasını sağlayan STEP; çalışan memnuniyeti, bağlılık, çalışan verimliliği ve iş sonuçlarına olan katkıyı metrik olarak gösteriyor.