Salı - Eylül 19, 2017

Bayer ‘Startup Day 2017’ ile Girişimcileri Bir Araya Getirdi

Teknoloji ve inovasyon odaklı girişimlere destek veren Bayer, bu yıl ilk kez düzenlenen “Startup Day 2017” etkinliğinde 9 startup’a kapılarını açtı. Girişimciler, düzenlenen etkinlik ile fikirlerini iş dünyasıyla buluşturma fırsatını elde etti.
 Zoom image

İstanbul, 19 Eylül, 2017 – Bayer bu yıl ilk kez “Startup Day 2017” etkinliğini merkez ofisinde gerçekleştirdi. Sağlık, tarım ve hayvancılık alanlarındaki çalışmalarıyla fark yaratan 9 startup’a kapılarını açan Bayer, bu sayede şirket içerisindeki inovasyon kültürünü yenilikçi fikirlerle daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Bayer’in, inovasyon kavramını daha da güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği “Youniverse” inovasyon platformunda canlı olarak yayınlanan etkinlik ile girişimciler farklı ülkelerdeki Bayer çalışanlarına da fikirlerini tanıtma fırsatını yakaladı.

Bayer: Daha İyi Bir Yaşam İçin Bilim

Bayer, temel olarak sağlık ve tarımla ilgili Yaşam Bilimi alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. İnsanlığa faydalı olabilmek ve yaşam kalitesini arttırabilmek amacıyla ürün ve hizmetler geliştiren Bayer; aynı zamanda inovasyon, büyüme ve yüksek kazanma gücü ile değer yaratmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan Bayer, kurumsal vatandaş olarak sahip olduğu sosyal ve ahlaki sorumlulukların bilincindedir. 2016 yılı itibarıyla 115.200 çalışana ve 46,8 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,6 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 4,7 milyar Avro düzeyindedir. Bu verilere, 6 Ekim 2015 tarihi itibarıyla Covestro adıyla borsada bağımsız bir şirket olarak yapılandırılan ileri teknoloji polimerleri biriminin rakamları da dâhildir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com adresinden ulaşabilirsiniz

Medya Kontağı: Medya Kontağı:
Sıla Çeşme
Tel: 0539 583 37 94; sila@artipr.com.tr